Nieuws

Home Nieuws
"
16 juni 2017

Nieuwe Opslagloods voor Groeneveldt Verhuur BV

Sinds een jaar is Groeneveldt Grijpers BV gestart met een eigen Verhuur afdeling, waar diverse uitrustingsstukken gehuurd kunnen worden. Door de vele vraag wordt er nu een nieuwe loods gebouwd voor Groeneveldt Verhuur BV, om voldoende grijpers in voorraad te..

Lees meer 16 juni 2017

Groeneveldt produceert voor het nieuwe Seizoen!

Op dit moment zijn wij druk bezig om Nieuwe uitrustingsstukken te produceren voor het Nieuwe Bosbouw seizoen. Diverse nieuwe uitrustingsstukken zijn ook al verkocht aan onze Dealers, zoals Ufkes Greentec,  Evax, Wellink Ceaser (Dutch Dragon) en Rigter Hande..

Lees meer 02 juni 2017

Nieuwe Huisvuil Grijper voor AVR Afval Centrale

Onlangs heeft Groeneveldt Grijpers BV, een Speciaal Ontwikkelde overslag grijper voor de overslag van Huisvuil Goederen afgeleverd aan afvalcentrale AVR. Deze Heavy Duty Huisvuil Grijper is voorzien van een Draaikrans Kopdeel met 2 Hydraulische Motoren en is..

Lees meer 05 mei 2017

Nieuwe Ontwikkeling: Low Weight Serie voor de Bosbouw.

Nieuwe Ontwikkeling! Groeneveldt Grijpers BV heeft een nieuwe serie hulpstukken ontwikkeld. De Low Weight Serie bestaat uit een Type 800 Rondklem Grijper met een Openingsdiameter 1800mm, een Lichte Zaagkast met een zaagdiameter van 60cm en een Knipschaar..

Lees meer 05 mei 2017

Oplevering: 7000 Liter Overslaggrijper

Onlangs geleverd aan Van den Heuvel Handel & Techniek B.V. uit Werkendam. Een Zand Overslag grijper met 7000 Liter inhoud. Deze grijper is geheel voorzien van een Zwevende Pen Constructie, automatische smering en een Draaikrans kopdeel met 2 Hydraulische..

Lees meer 30 september 2016

Nieuwe Ontwikkeling: De Groeneveldt Multi Klem!

Groeneveldt Grijpers BV heeft twee nieuwe soorten grijpers ontwikkeld, de Multi Klem 800 en Multi Klem 600. Dit zijn Hout Grijpers waaraan twee optionele hulpstukken bevestigd kunnen worden, zoals een Zaagkast, Knipper of Verzamel-Arm. Daarnaast zijn de grij..

Lees meer 19 juli 2016

3 Stuks Rijplaten Grijpers voor Expeditiebedrijf Lodder BV

Groeneveldt Grijpers BV heeft voor expeditiebedrijf lodder BV 3 stuks rijplatengrijpers type 800 geproduceerd. Deze grijpers zijn voorzien van hulpstukken om diverse soorten rijplaten op te pakken en te verplaatsen. De grijpers hebben een gewicht van 470 Kg ..

Lees meer 01 juli 2016

Special: Elektro Hydraulische Overslag Grijper

Groeneveldt Grijpers BV heeft voor ATD Stramproy B.V. een speciaal aangevraagde Elektro Hydraulische Overslag Grijper geproduceerd, deze grijper wordt door middel van een 380 Volt motor aangedreven en heeft een inhoud van 5000 Liter, de grijper wordt op ee..

Lees meer 06 juni 2016

Update: Aanbouw CNC- en Montage Afdeling

  Op dit moment is Groeneveldt Grijpers BV bezig met de uitbreiding van de werkplaats. In de nieuwe aanbouw zal een CNC afdeling en montage afdeling komen. Daarnaast is er plek voor een nieuw magazijn. In de huidige werkplaats, zal hierdoor meer ruim..

Lees meer 10 juni 2016

5 Sloop Sorteer Grijpers Geleverd aan Bloemert Machinery

De 16e, 17e, 18e, 19e en 20e Sloop Sorteer Grijper Type 900 LW (12+ Ton) zijn geleverd aan Bloemert Machinery. Deze lichtgewicht SloopSorteer-Grijper is speciaal ontwikkeld voor toepassing aan Draai-Kantelstukken. Geschikt voor machines vanaf 12 ton en vo..

Lees meer
Route