Revisie

Home Revisie
"

We streven naar de hoogst haalbare kwaliteit, maar slijtage is nooit te voorkomen. In veel gevallen is uw uitrustingsstuk of machine na slijtage weer als nieuw te herstellen. Onderstaand vindt u een overzicht van veelvoorkomende revisie-werkzaamheden bij GG. Voor alle merken machines en uitrustingsstukken denken we graag met u mee wat betreft revisies, reparaties en aanpassingen.

Aanlashaken

Voor alle merken machines en/of hulpstukken kunnen wij uw aanlashaken of connector vervangen of reviseren.

Kotteren op Locatie

Eén van de specialiteiten van GG is het kotteren op locatie.

Stegprofiel Inlassen

Als uw grijper door slijtage is gaan lekken kunnen we dit eenvoudig oplassen door stegprofiel, op maat, aan de messen te lassen.

Voorzetmes Vervangen

Veel shovel en graafbakken zijn voorzien van extra voorzetmessen. Door het aanbrengen van een nieuwe voorzetmes kan uw bak er weer tegenaan.

Kotteren

Met onze mobiele kotter apparatuur kunnen wij het versleten gat oplassen en vervolgens weer opkotteren naar de orginele maat.

Nieuwe messen

Bij verregaande slijtage kunnen de complete slijtmessen vervangen worden.

Achterschaal Vernieuwen

Bij sommige grijpers treed er heel plaatselijke slijtage op waardoor de achterschaal wegslijt. De complete achterschaal kan in dat geval vervangen worden.

Complete Kinematiek Vervangen

Door verregaande slijtage, verbuiging of slijtage aan de buis, kan het soms nodig zijn om het complete scharniergedeelte te vervangen. Uw bestaande grijper wordt in dat geval ingemeten en de schalen worden voorzien van een nieuwe kinematiek.

Reserve Onderdelen

Veel van onze onderdelen en cilinders kunnen we u uit voorraad leveren. Zo niet kunnen deze in eigen huis gerepareerd worden. Maatwerk onderdelen kunnen ingemeten en nagemaakt worden.

Service op Locatie

Mocht u een reparatie op locatie hebben die u zelf niet uit kunt voeren, komen wij graag met onze compleet uitgeruste service-bus langs.

Slang-Reparatie op Locatie

Bij beschadiging of breuk van een hydrauliek slang, kunnen we deze op locatie repareren of we persen in de bus een nieuwe slang op maat.