Verhuur

Home Verhuur
"

Het hele jaar is er een aanbod van circa 75 uitrustingsstukken, waaronder Hout Grijpers, Zaagkasten, Knippers, Hout Killers, LumberJack’s, Ripper Tanden en diverse Uitrustingsstukken voor de Overslag en Infra. Daarnaast kunnen we klant specifieke uitrustingsstukken produceren voor een lange verhuur termijn. De verhuur vloot bestaat vooral uit nieuwe of jong gebruikte uitrustingsstukken. Tevens zijn ook onze occasions te huur.

Neem contact met ons op voor een huur of tweedehands grijper.

Bosbouw

Hout Grijper - Type 822H-1650

De standaard GG-Houtgrijper met 5 tanden. Geschikt voor machines van 15-30 ton. De krachtige rotator wordt aangedreven door 4 hydraulische motoren.
Klik hier voor de video van: Hout Grijper - Type 822H-1650

Hout Grijper - Type 812H-1650

De lichte GG-Houtgrijper met 5 tanden. Geschikt voor machines van 12-20 ton. De krachtige rotator wordt aangedreven door 4 hydraulische motoren.

Rond Klem - Type 822R-2000

De robuuste GG-Houtgrijper met ronde schalen. Geschikt voor machines van 15-30 ton. De krachtige rotator wordt aangedreven door 4 hydraulische motoren.

Rond Klem - Type 811R-1800

De lichte GG-Rondklem met 2 schalen. Geschikt voor machines van 13-16 ton. De krachtige rotator wordt aangedreven door 4 hydraulische motoren.

Hout Grijper - Type 611H-1100

De standaard GG-Houtgrijper met 5 tanden. Geschikt voor machines van 5-12 ton. De krachtige rotator wordt aangedreven door 2 of 4 hydraulische motoren. test
Klik hier voor de video van: Hout Grijper - Type 611H-1100

Spitriek - Type 800

Behorende bij de Type 800 Houtgrijpers, leveren we Harken in alle soorten en maten. De hark kan ingezet worden om snel en eenvoudig het terrein op te schonen of struikgewas te verwijderen.

Spitriek - Type 600

De hark kan ingeklemd worden met de houtgrijper - Type 600 om snel en eenvoudig het terrein op te schonen of struikgewas te verwijderen.

Hark Universeel

Voorzien van Hardox tanden en drie buizen waarmee de Hark in 800 en 600 Hout Grijpers geklemd kan worden, daarnaast ook in overige merken Hout Grijpers. De hark kan ingezet worden om snel en eenvoudig het terrein op te schonen of struikgewas te verwijderen.

Hout Overslag Grijper

De robuuste GG-Houtgrijper voor de overslag van grote volumes rondhout. Zie Producten-Overslag voor extra Hulpstukken.

Hydraulische Zaagkast 19 cc

De GG 19cc Zaagkast is verkrijgbaar in een 75cm Blad of 90cm Blad Uitvoering
Klik hier voor de video van: Hydraulische Zaagkast 19 cc

Hydraulische Zaagkast 10 cc

Klik hier voor de video van: Hydraulische Zaagkast 10 cc

Knipper Type 600

De GG-Knipper is te monteren aan de Type 600 Hout Grijpers. Op deze manier wordt u grijper omgebouwd tot Bomenknipper en kan er boomstammen tot 25cm geknipt worden.

Knipper Type 800

De GG-Knipper is te monteren aan de Type 800 Hout Grijpers. Op deze manier wordt u grijper omgebouwd tot Bomenknipper en kan er boomstammen tot 35cm geknipt worden.

LumberJack 150

De 'kleine' knipper in de LumberJack-serie. De LumberJack is te gebruiken als 'normale' houtgrijper, maar door de speciale constructie is het mes ten alle tijden direct beschikbaar.
Klik hier voor de video van: LumberJack 150

LumberJack 300

De 'medium' knipper in de LumberJack-serie. De LumberJack is te gebruiken als 'normale' houtgrijper, maar door de speciale constructie is het mes ten alle tijden direct beschikbaar.
Klik hier voor de video van: LumberJack 300

LumberJack 450

De grootste knipper in de LumberJack-serie. Deze multifunctionele knipper, knipt bomen tot 45 cm gemakkelijk af. Het mes is op elk moment beschikbaar, maar zit tijdens het hanteren nooit in de weg.
Klik hier voor de video van: LumberJack 450

Hout-Killer CW-35

Met de GG-Houtkiller zijn te dikke stammen in een handomdraai gespleten, zodat deze makkelijker verder verwerkt kunnen worden. Uitgevoerd met rotator, geschikt voor graafmachines vanaf 15 ton.
Klik hier voor de video van: Hout-Killer CW-35

Hout-Killer CW-10

Met de GG-Houtkiller zijn te dikke stammen in een handomdraai gespleten, zodat deze makkelijker verder verwerkt kunnen worden. Uitgevoerd met rotator, geschikt voor graafmachines van 5-15 ton.

Mono Stronken Killer CW-35

Met de Stronkenhapper werkt u sneller, veiliger en efficiënter en spaart u het milieu.
Klik hier voor de video van: Mono Stronken Killer CW-35

Wortel Bak

Solide Graaf-Bak, ontworpen voor het rooien van boomstronken.

GG Ripper Tand

Overslag

Type 1500 - 2000 liter

Deze duurzame GG-Overslaggrijper is voorzien van de zwevende pen-constructie die garant staat voor een lange levensduur met zeer geringe slijtage.
Klik hier voor de video van: Type 1500 - 2000 liter

Type 1500 - 2500 Liter

Deze duurzame GG-Overslaggrijper is voorzien van de zwevende pen-constructie die garant staat voor een lange levensduur met zeer geringe slijtage.

Type 1500 - 3000 liter

Deze duurzame GG-Overslaggrijper is voorzien van de zwevende pen-constructie die garant staat voor een lange levensduur met zeer geringe slijtage.
Klik hier voor de video van: Type 1500 - 3000 liter

Type 1500 - 5000 Liter HD

Deze duurzame GG-Overslaggrijper is voorzien van de zwevende pen-constructie die garant staat voor een lange levensduur met zeer geringe slijtage. Deze Heavy Duty Overslaggrijper is verkrijgbaar tot een Inhoud van 10.000 Liter.
Klik hier voor de video van: Type 1500 - 5000 Liter HD

Type 1300 - Kleigrijper

De GG Type 1300 is voorzien van speciale tanden om door te dringen door harde lagen klei of rivierbodems. Deze grijpers zijn voorzien van de zwevende pen-constructie die garant staat voor een lange levensduur met zeer geringe slijtage.

Type 1300 - Baggergrijper

De 1000 liter bak, ontworpen voor de overslag van Bagger. Ook deze grijpers zijn voorzien van de zwevende pen-constructie die garant staat voor een lange levensduur met zeer geringe slijtage.

Klei Grijper 1600 Liter

Deze GG-Grijper voorzien van speciale tanden om door te dringen door harde lagen klei of rivierbodems. De grijper is voorzien van de zwevende pen-constructie en standaard voorzien van uitwerpers.
Klik hier voor de video van: Klei Grijper 1600 Liter

Klei Grijper 1650 Liter HD

Deze sterke GG-Grijper voorzien van speciale tanden om door te dringen door harde lagen klei of rivierbodems. De grijper is speciaal ontworpen om te werken onder zware omstandigheden.

GG - Rotator / Draaikrans Kopdeel

Voorzien van 2 of 4 draaimotoren en hydraulische doorvoer.

Lummelstuk / Gaffel

Lummelstukken/Gaffels kunnen wij geheel naar uw wensen produceren. Geheel doorgerekend en voorzien van CE-verklaring.

Snelwissel Gaffel / Lummelstuk

Lummelen en snel wisselen.

Uitwerpers

Voor uw nieuwe of bestaande grijper produceren we slijtvaste uitwerpers, geheel naar wens.

GG - Snelwissel 15T

Solide en eenvoudig wisselstuk voor tussen uw grijper en machine.

Verlengbuizen

Verlengbuizen kunnen wij geheel naar uw wensen produceren. Geheel doorgerekend en voorzien van CE-verklaring.

Thumm Rotators

Uw nieuwe of bestaande grijper kunnen we uitrusten met een Thumm Rotator.

Indexator Rotators

Uw nieuwe of bestaande grijper kunnen we uitrusten met een Indexator Rotator.

Kinshofer Rotator

Uw nieuwe of bestaande grijper kunnen we uitrusten met een Kinshofer Rotator.

Occasions bosbouw

1. LumberJack 300

2. LumberJack 150